DIENSTEN
Crewing en training
Crewing en training

Crewing is een logische stap in aansluiting op een uitbrengreis. Redwise levert zowel individuele officieren als volledige bemanningen.

Individuele officieren zijn beschikbaar om uw eigen bemanning te completeren. Dit geldt voor de standaardfuncties aan dek en in de machinekamer en ook voor specialistische functies zoals DP operator en jack-up master. Volledige bemanningen verzorgen we in geval u helemaal geen bemanning beschikbaar hebt. Voorbeelden hiervan zijn een start-up en een bare boat charter.

Bezoek voor meer informatie onze CREWING PAGINA

Wij verzorgen al decennia bemanningstrainingen en hebben veel klanten die regelmatig terugkeren. De trainingen in combinatie met een uitbrengreis worden tijdens de reis en na aankomst gegeven. Daarnaast leveren we trainers op locatie voor derde partijen zoals nieuwbouwwerven. 

Bij trainingen tijdens de reis varen bemanningsleden van de eigenaar mee als deel van de Minimum Safe Manning bemanning of als boventallig. Op deze manier leren de bemanningsleden van de eigenaar het schip tijdens de reis al kennen en kunnen ze er na aankomst direct mee aan de slag. 

Trainingen na aankomst worden gegeven door Redwise kapiteins en HWTK's die zelf zeer ervaren zijn op het betreffende scheepstype. Standaard programma's van een week bevatten zowel theoretische instructie als practische oefeningen. Het merendeel van deze trainingen wordt verzorgd voor sleepbooteigenaren die graag profiteren van onze ruime kennis en ervaring met ASD's, tractors, Voith Schneiders en Rotors.