Maritime Recruitment en Crew Management

Zeevarenden van Redwise varen op schepen van de meest uiteenlopende typen. Schepen kunnen oud, nieuw, groot, klein en heel bijzonder zijn, met uitzonderlijke bestemmingen en bunkerhavens. In alle gevallen komt het aan op goed zeemanschap, kennis en betrokkenheid.

Wij detacheren onze gekwalificeerde mensen bij opdrachtgevers voor tijdelijke en langdurige oplossingen, al dan niet in schema. Daarnaast bemannen wij schepen in de sleepvaart en offshore industrie, zowel in Nederland als wereldwijd.

Binnen crewmanagement nemen wij de inzet en planning van de gehele bemanning over van onze opdrachtgever, waardoor zij totaal ontzorgd zijn op het gebied van crewing. Daarnaast verzorgen wij ad-hoc crewing vraagstukken bij nationale en internationale opdrachtgevers en kunnen wij snel op elke vraag reageren met zeevarenden die bij ons in vaste dienst zijn. Van kapitein tot matroos-kok, wij hebben alle posities onder vast dienstverband om direct, met behoud van kwaliteit, te kunnen schakelen en zodoende uw ad-hoc crewing vraagstukken op te lossen.

Redwise beschikt over een groot netwerk van zeevarenden die wij allen persoonlijk kennen, middels een interview bij ons op kantoor. Persoonlijkheid, kennis en kunde staat hierin centraal.

Wij werken intensief samen met crewing agents buiten Nederland, waardoor zij zodoende zeer goed in staat zijn om ons te voorzien van Redwise crew. Zowel binnen onze ship delivery reizen maar ook de crewing vraagstukken bij onze opdrachtgevers worden in overleg vervuld met buitenlandse bemanning.

Trinidad

 

Wij zijn een van de meest veelzijdige maritieme werkgevers. De schat aan ervaring met alle denkbare scheepstypen en de reputatie voor het flexibel inzetten van hooggekwalificeerd zeevarend personeel, zorgt voor een continue inzet en vraag naar Redwise professionals.

Redwise is een werkgever met volop perspectief in je maritieme carrière. Als werknemer en werkgever bepalen wij samen hoeveel je wilt varen en bij wie. Wil je in de zomer of op andere speciale momenten thuis zijn, dan zullen wij daar rekening mee houden. Wij bieden contracten voor een reis en voor (on)bepaalde tijd. Waar je ook voor kiest, je bent zeker van een solide Nederlandse werkgever die met jou meedenkt over een gevarieerde carrière op zee met een grote mate van vrijheid. Om te kunnen groeien in je werk bieden we tevens de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen, om je vaarbevoegdheid in stand te houden of te op te waarderen, maar ook om nieuwe kennis op te doen, zoals bijvoorbeeld een DP-opleiding, scheepsmanagement of kraandrijver. Je bent immers nooit uitgeleerd.