DIENSTEN
Volledige verzorging van uw uitbrengreis met 24/7 operationele ondersteuning
Volledige verzorging van uw uitbrengreis met 24/7 operationele ondersteuning

Wij verzorgen uw uitbrengreis volledig van vertrek tot aankomst. Dit begint met de reisvoorbereiding, inclusief routing, selectie van zeekaarten en boekwerken en uitbreiding van de ECDIS-licentie, in ons hoofdkantoor in Nederland.

Enkele dagen voor vertrek komen onze superintendent en bemanning aan boord om zich bekend te maken met het schip, voor de ISM/ISPS implementatie en audits en om te storen en bunkeren. Tijdens de reis wordt de kapitein 24/7 ondersteund door de superintendent van onze Operations Afdeling in Nederland. Elke dag ontvangt de eigenaar een middagrapport met positie, voortgang en weer. Dit kan worden uitgebreid tot continue positiemelding d.m.v. een satelliet-volgsysteem.

Onderhoud en reparatie zijn deel van de dagelijkse routine van iedere Redwise uitbrengreis. Wij verzorgen uw schip als het onze en nemen graag onderhoud en schilderwerk voor onze rekening.

Als er ernstige storingen zijn waar hulp van derden voor nodig is, dan sturen we een superintendent om dit te regelen en op te lossen voor en namens de eigenaren. Dit geldt ook voor de contacten met Klasse en Verzekering om de geldigheid van de certificaten te herstellen. Ons doel is om vertraging en kosten te minimaliseren en om de reis zo spoedig mogelijk te hervatten.

Wij regelen en betalen de agenten voor vertrek, bunkerhavens, kanaalpassages (Panama, Suez, Magellaan, Bosporus, Dardanellen en Don-Volga) en aankomst. In specifieke gevallen kan worden besloten om de agent van de eigenaren te gebruiken om zo de totale kosten te verlagen.

Na aankomst in de haven van bestemming blijft de Redwise bemanning nog een dag aan boord voor een uitgebreide overdracht aan de eigenaren. Op verzoek kunnen de kapitein en HWTK langer blijven voor het geven van training aan de nieuwe bemanning. 

Samengevat: wij nemen uw schip over in de haven van vertrek, verzorgen vervolgens de volledige reis en dragen uw schip na aankomst in de haven van bestemming weer aan u over. Tijdens de reis wordt u volledig op de hoogte gehouden van het reisverloop.